Tredje advent

Nu närmar sig julen med stormsteg och fortfarande håller kylan i sig. Det är väldigt vackert ute, men det är nog det enda positiva just nu för det har blivit dåligt med frisk luft för min del, ja Wilmas också. För en par dagar sedan såg det på yr.no  ut som det skulle bli ca -7 grader idag, men så är inte fallet, just nu är det -22 och dess värre verkar det bara bli kallare. Det är inget att göra åt det, jag får fokusera på något annat istället. Wilma kanske får sig en trimning, det är väl behövligt, tur att hon är helt ovetande där hon ligger som en falukorv i soffan och sover;)

Advent
Min egen gjorda adventsstake på tredje advent.

Kan inte låta bli att lägga in en bild på en jätte fin prinsess tårta som jag köpte till gubben på hans födelsedag. Själv gillar jag inte tårta speciellt mycket och hoppar gärna över, men när jag tittar på den undrar jag vad det är för fel på mig som inte gillar sådana läckerheter;)

Tårta

Jag önskar er alla en fin tredje advent:)
Advent

Första advent

Det är verkligen mysigt med advent och det gör faktiskt ingenting att det är kallt ute när man sitter inne med med en härlig brasa och massor med tända ljus, då njuter jag:)
Igår pysslade jag ihop lite ljus uppsättningar vilket är riktigt kul och det är bara fantasin som sätter gränser, med åren är jag kanske inte lika fantasi rik, men det blev nåt iaf.
Adventsljustake och stjärnor har fått sin givna plats, om dom fått samma plats som ifjol, det minns jag inte, men det spelar nog ingen större roll:)
Jag har laddat upp med glögg, pepparkakor och som pricken över i:et kommer våran lille Edwin snart hit och gör första advent än mer mysigt:).
Jag önskar er alla en trevlig första advent och glöm inte att klä er varmt om ni går ut;)

Första advent