Tredje advent

Nu närmar sig julen med stormsteg och fortfarande håller kylan i sig. Det är väldigt vackert ute, men det är nog det enda positiva just nu för det har blivit dåligt med frisk luft för min del, ja Wilmas också. För en par dagar sedan såg det på yr.no  ut som det skulle bli ca -7 grader idag, men så är inte fallet, just nu är det -22 och dess värre verkar det bara bli kallare. Det är inget att göra åt det, jag får fokusera på något annat istället. Wilma kanske får sig en trimning, det är väl behövligt, tur att hon är helt ovetande där hon ligger som en falukorv i soffan och sover;)

Advent
Min egen gjorda adventsstake på tredje advent.

Kan inte låta bli att lägga in en bild på en jätte fin prinsess tårta som jag köpte till gubben på hans födelsedag. Själv gillar jag inte tårta speciellt mycket och hoppar gärna över, men när jag tittar på den undrar jag vad det är för fel på mig som inte gillar sådana läckerheter;)

Tårta

Jag önskar er alla en fin tredje advent:)
Advent

Kosta Boda..

Ljuslykta

ljuslykta

….nej inte alls, det är bara mina hemmagjorda isljuslyktor:)
Tycker det är kul att göra sånt som som plussar på mysfaktorn ännu mer och visst är det kul att ha mysigt vid bron på kvällarna. Tyvärr gick två av lyktorna inte att använda, så jag har påbörjat tre nya.
För den som aldrig har gjort en is lykta, finns en mycket bra och utförlig beskrivning på Vi i Villa, Lycka till:)