Sjuk…

Efter en hemsk natt, med fruktansvärd värk i kroppen, insåg jag i morse att jag antagligen drabbats av någon slags influensa. Kroppen känns som 100 år (antagligen mer) och varenda led på kroppen värker, gångjärnen är helt slut och jag har problem att räta ut mig. Så idag har det blivit en mycket lugn dag, det mest ansträngade jag gjort är nog ätit. Gubben beställde hem mat och hur bekvämt var inte det;). För att komma in på vad vi åt så var det en rätt som jag kanske för en par månader aldrig skulle sätta tänderna i, hade svårt att förstå hur någon kunde tycka det var gott, men man kan väl ändra sig:). Det vi åt var ju inget märkvärdigt, det var bara friterad kyckling, ris och sötsur sås, det var bara hur gott som helst, tyvärr orkade jag knappt hälften.
Vi hyrde film på kvällskvisten, ”The Hunter” med Willem Dafoe, Sam Neill, Frances O’Connor, Sullivan Stapleton. Ingen höjdar film, men gick att se, aningen ”tam”.The Hunter

Trespass

I kväll har vi ätit godis x 10……eller kanske x20;), tänk att man ska äta så man får hjärtklappning..under tiden såg vi faktist en film, Trespass med Nicole Kidman och Nicolas Cage. Trots stora skådisar tyckte jag inte den var någon höjdare, den kändes faktist riktigt B-ig.
Trespass