Jag vann:0)

Jag har nog aldrig haft turen på min sida när det gäller tävlingar, men…… igår kväll fick jag ett mail att jag var en av tre som vunnit en box med Cliniderms hudvårds produkter….helt fantastiskt:0)
Kanske inte någon stor vinst, men för mig var det glädje att bara vara en av de utvalda, då spelar inte vinsten någon större roll om än jag är i stort behov av bra hudvårds produkter nu när huden är torrare än någonsin.
Funderar starkt på att skicka in en Lotto kupong eller skrapa en Triss:)

Önskar er alla en trevlig helg
Kram

Lycka

Eftersom jag varit hemma nu en massa år så har det blivit så att jag varje morgon ”lyssnar” på Tv4 Nyhetsmorgon och jag säger ”lyssnar” för jag sitter inte alltid bänkad framför tv rutan. Jag tittar när det är något intressant och lyssnar på resten:)
Men så idag, då pratade dom om Lycka och ville att man skulle mms:a in bilder på vad man tyckte Lycka var. Det var inte svårt att bestämma sig vad Lycka var för mig, så jag knäppte ett kort på mitt lille barnbarn Edwin som satt i en ram på byrån i hallen och messade in till tv4 vad Lycka var för mig .
Sen plötsligt när jag står där mitt framför tv:n, vad ser jag, jo det är ju mommis lille Edwin som kom med och visst värmde det än mer gott när Kristin Kasperssen sa, ” men han va väl för söt”.

Edwin

Edwin, nu mera riks kändis;)

Laxsoppa

Här kommer recept på jättegod Laxsoppa som jag varmt kan rekomendera:)

LAXSOPPA

8-10 dl vatten
200 gr räkost
5 dl creme fresh
2-3 rivna morötter
2 fiskbuljong tärningar
1 paket frusen dill
500 gr lax

Riv morötterna grovt och stek dem i smör ca 10 min.
Skär laxen i bitar och stek dem för sig en stund i smör.
Tillsätt alla ingredienser i en panna utom laxen och koka försiktigt 15-20 min.
Lägg i laxen och låt puttra ytterligare 10 min, tilldess att laxen är klar.
Salta och peppra.

Servera med ett gott bröd.

Lite nytt

Så här efter allt julpynt blev  jag så sugen på att köpa mig något nytt att ha på köksbordet. Sagt och gjort for jag till en av kommunens blomaffärer och där fanns mycket fint att välja på…det var bara det…vad skulle jag välja…..gärna något tåligt, något som inte behövde daglig vattning, något som tålde att stå en bit in i rummet, något trendigt och nytt (för mig iaf) och inte allt för dyrt förstås;)

Jag fick då rekomendationer om denna lilla skapelse som jag glömt namnet på, den uppfyllde de flesta av mina önskemål, iaf till dess att jag skulle betala…….vem kunde tro att en sån liten sak kunde kosta så och dessutom köpte jag två. Mina ögon hade jag dessvärre lämnat hemma så jag såg inte vad det stod på prislappen, men munnen hade jag ju med mig, så jag kunde ju ha frågat iaf:)

Väl hemma hittade jag ingenting att plantera dem i, för jag skulle ha dem brevid varann, så det blev en sväng till för att lösa problemet och jag hittade precis vad jag sökte efter och detta blev resultatet…så här långt iaf, har inte bestämt mig om jag ska täcka jorden med stenar, eller nåt annat, vi får se:).

Myrten

Kan den heta Myrten eller??? Någon som vet??

Myrten

Till julklapp fick jag en väldigt söt ram och det var ganska givet vem som skulle vara i den, lille Edwin såklart :).

Edwin

Ram

Laxsoppa

Idag har vi haft en lyxig eftermiddag…….åtminstone så känner jag det;). Vi blev nämligen bjudna på middag hos äldsta dottern med familj. Vi fick en fantastisk god Laxsoppa och en jättegod efterrätt av frukt gjord i ugnen med smält blockchoklad och glass….. sen fick vi ju även rå om lille Edwin som alltid skiner som en sol och klappar händerna när vi kommer….det är LYX vill jag lova:)
Receptet kommer inom sinom tid:)

Måste även tillägga att vi har -33 grader kallt, vad har ni?