Sista fredagen

Den sista fredagen 2011, helt ofattbart att ett helt år gått så fort. Vad har egentligen hänt på ett helt år….vad det gäller mig själv, inte mycket. Jag fortsätter min kontakt med försäkringskassa, arbetsförmedling, sjukgymnast och läkare och försöker med det i bagaget vara optimistisk och hoppas på något i rätt riktning.
Det största eller det mest fantastiska kanske ändå faller på vår 19 åriga son, som detta år tagit studenten, fått körkort och en tillsvidare tjänst, säger bara stort GRATTIS till honom.
Men icke att förglömma våra två flickor med respektive, min sambo och vårat barnbarn som också kämpat på med sina mål detta år, ni är bäst allihop och det man vill det lyckas man med:)
Det tråkigaste som hände i början på året, det var när våran bästaste lilla Wilma fick komma till hundhimlen, hon fattas oss fortfarande och finns i våra hjärtan.
Nu blickar vi framåt och hoppas på ett härligt 2012!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>