Snö, snö

Nu har vi snö vill jag lova, det har formligen vräkt ner sista dygnen. Det jobbiga i det hela är när man ska köra en längre sträcka, vilket vi har gjort idag när vi for till grannkommunen. Man blir nämligen helt snöblind när allt bara är vitt och till slut vet man knappt om man är på rätt sida av vägen. Nu hade jag tur att min dotter tog över rodret och körde oss, så vi tog oss trots vädret både fram och tillbaka:)
Mitt lilla barnbarn hängde också med, han är verkligen en stor ljusglimt i vinter mörkret:) Han verkligen älskar att vara i ”storstan”, han sjunger, skrattar, hejar på alla och är bara sååå go:)
Jag måste ju säga att jag gjorde några fina fynd idag, jag köpte tre varma, fina, mönster stickade strumpor som tillsammans skulle kostat 260 kr och jag betalade endast ynka 30 kr, alltså 10 kr paret, det kallar jag rabatt;). Men då gick jag istället 20 kr i förlust på en förpackning D-vitamin som min gubbe hade beställt. Asken kostade 79 kr, men kvinnan i Hälsokost affären hon tog 99 kr, men det såg jag självklart när jag kommit hem. Nu tror jag ju att jag kan klara mig utan dessa 20 kr, men jag ska nämna det nästa gång jag är till stan…om jag minns det;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>