-34 grader

Som från ingenstans blev det -34 grader, jag säger bara …..hujeda mig så kallt. Kaminen går varm och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan denna underbara värmekälla.
Det är mer synd om mina små fåglar som måste vara ute i den bitande kylan, kunde jag, hade jag tagit in dem och gett dem massor med värme och kärlek:) I stället får jag se till att dom har gott om mat. Jag fick ett bra tips på Nyhetsmorgon om en fågelmat blandning som jag självklart testade.
Fågelmaten består av margarin, havregryn och riven ost, vilket jag rörde ihop till en smet. Sen drog jag ett snöre genom hålet i en lerkruka, lagomt långt för att kunna knyta fast det i tex ett träd. Jag fyllde sedan krukan med blandningen, ca 2/3 av krukan, vickade krukan i 90 grader och hängde upp den i trädet….men inte var det någon rusning till det nya matstället, nej de gamla beprövade talgbollarna var tydligen bättre;).
Fågelmat
Vill bara visa en vinter bild, visst är det vackert med mycket snö!
Vinter
Men det finns det som för mig är ännu vackrare, det slår alla bilder i världen, här é han, aningen allvarlig och fundersam!
Edwin
Edwin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>