Om

Jag är norrlänning, 48 år, mormor till en underbar pojke på två år, mamma till tre fina barn, två flickor och en pojke, sambo med min kära gubbe sedan 28 år tillbaka, bor i villa och har ett lantställe…vilken skatt jag har:)

Jag är sjukskriven sen många år tillbaka pga en nackskada och fibromyalgi, just nu inne i svängen om utförsäkring.

Jag har inga stora krav på livet, trivs bäst när jag får vara hemma, umgås med mina nära och kära, pyssla på i min egen takt och ta dagen som den kommer.

Mina intressen förutom hem och familj har alltid varit handarbete av alla slag, nu för tiden är jag inte lika aktiv och projekten har blivit bra mycket mindre, men slutar gör jag nog aldrig.
Datorn har i stället kommit att bli ett stort intresse och där kan man också vara kreativ och det tycker jag är fantastisk kul.
Blommor tycker jag väldigt mycket om, vill gärna ha en sprudlande blomsterprakt i trädgården, men några gröna fingrar har jag nog inte, eller kanske inte orken och tålamodet, vad vet jag ;) men jag gör så gott jag kan, efter mina förutsättningar, det brukar blomma iaf;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>